Connect with us

Magazin

ZA OVAKAV POSAO JOŠ NISTE ČULI: Zarađuje pravo BOGATSTVO, evo o čemu se radi!

KAFE RS

Objavljeno

-

Tejlor, Foto: Printscreen/Instagram/whatsinababyname

Ova preduzetnica ima iskustvo u marketingu i opčinjena je imenima za bebe, a 2015. godine joj je pala jedna specifična ideja na pamet.

Tejlor Hamfri iz Njujorka je poznata po tome što zarađuje na račun svojih “kumovskih” odnosa.

Ova preduzetnica ima iskustvo u marketingu i opčinjena je imenima za bebe, a 2015. godine joj je pala jedna specifična ideja na pamet.

Tada je pokrenula vlastiti biznis i otvorila agenciju za davanje imena bebama. Agencija pod nazivom “What’s In a Baby Name” godinama radi više nego dobro.

Roditelji koji ne mogu da se odluče za ime svog deteta, javljaju se Tejlorovoj za konsultacije.

Od želje roditelja razlikuju se i cene usluga, a kreću se od 1.500 dolara za telefonske konsultacije i izradu liste imena do istraživanja rodoslova roditelja i izbor imena naslednika prema njihovom mišljenju, koje košta čak 10.000 dolara.

– Moj posao je da predložim listu imena po porudžbini na osnovu upitnika koji roditelji treba da popune o zajedničkim sklonostima, važnim intimnim događajima… Tako je jedna beba dobila ime Parks jer su se njeni roditelji prvi put poljubili u gradu Parker – objasnila je Tejlor.

Tokom protekle godine, “kumovala je” skoro sto puta, a zaradila je, kako kaže, više od 150.000 dolara.

– Obraćaju mi se roditelji koji čekaju treće ili četvrto dete i koji su očito ostali bez ideja za imena i jednostavno, perfekcionisti su. Ukoliko ipak ne izaberu ime koje sam ponudila, bebe često imaju dva, od kojih je srednje obično moj izbor – ističe Tejlorova, a prenosi “Super žena”.

Advertisement
Ostavi komentar

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

NAJČITANIJE