Connect with us

Show

VAŽE ZA NAŠ NAJLEPŠI PAR, A VEŠTO KRIJU PRIVATNOST: Otkriven delić NJIHOVOG RAJA, dom pun DETALJA (FOTO)

KAFE RS

Objavljeno

-

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Neosporno je da je par skrojio lep zajednički život, u kojem je ljubav najvažnija stavka.


Već i vrapci na grani znaju da je dom Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković delimično u Zagrebu, delimično u Beogradu, a dobrim delom u gradovima gde je glumački par angažovan na seriji ili filmu.

Gde god da su u datom trenutku smešteni, emotivni partneri uživaju u zajedničkom životu i svom malom svetu iza četiri zida, koji su skrojili po obostranim ukusima i afinitetima.

Kako izgleda jedan od njihovih skrivenih kutaka nedavno je na Instagramu otkrio glumac, koji inače nema običaj da sa publikom i fanovima deli intimu. Na iznenađenje mnogih, on je pokazao deo dnevnog boravka, trpezarije i kuhinje i opisao ih rečima: „Moj mali raj“.

foto: Printscreen Instagram/bogdangoranbogdan

Na osnovu par fotografija, osvanulih na insta storiju dramskog umetnika moglo se zaključiti da je reč o nekretnini male kvadrature, ali sasvim dovoljne za život udvoje.

Takođe se moglo videti da Bogdan u dnevnom boravku drži bicikl, ali i da on i Jovana imaju i kamin smešten nadomak šanka iza kojeg se nalazi kuhinja.

Zidovi su od kamena pa podsećaju na primorski stančić, u kom ipak dominira moderan nameštaj. Stočić pozicioniran između kreveta u dnevnoj sobi vrlo je upečatljiv i unikatan, te se može reći da je to detalj koji je možda čak i najviše pažnje privukao kada je u pitanju dom Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković.

Advertisement
Ostavi komentar

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

NAJČITANIJE