Connect with us

Zdravlje

„TUŽAN ODLAZAK TAKO LEPE MLADE DUŠE“: Devojka (28) otišla na OPERACIJU želuca i UMRLA, porodica SKRHANA (FOTO)

KAFE RS

Objavljeno

-

Šenon Bov, Foto: PrintScreen/ Facebook/ Shannon Bowe

Ovakvim procedurama podvrgle su se i brojne poznate ličnosti


Mlada Britanka umrla je tokom operacije ugradnje želudačne trake u Turskoj.

Šenon Bov (28) preminula je prošlog vikenda za vreme operacije želuca. Ne zna se u kojoj medicinskoj ustanovi je operisana niti kakve komplikacije su dovele do kobnog ishoda.

Njena porodica je skrhana, a oglasili su se i njeni brojni prijatelji kao i dečko Ros Stirling koji je poručio: „Mirno spavaj, anđele moj, volim te uvek i zauvek“.

Njeni prijatelji su napisali: „Šenon je bila jedna od najljubaznijih osoba koju sam poznavao i učinila bi sve za svakoga. Bila je život i duša svake zabave. To je tako tužno'“, „Ove su operacije očigledno rizične, ali tako se retko čuje da se to događa. Svima je jako teško da poveruju da ona više nije sa nama. Nije imala nikakvo putno osiguranje i njena porodica će sada morati da plati hiljade funti da je vrati kući. To je poslednja stvar o kojoj bi sada trebalo da brinu“, „Nemam reči, apsolutno sam slomljen. Život je tako okrutan. Zauvek ćeš biti u našim srcima“, „Tako je tužno saznati za odlazak tako lepe mlade duše“.

Predstavnik Kancelarija za spoljne poslove, Komonvelt i razvoj rekao je sledeće: „Pružamo podršku porodici britanske drržavljanke koja je umrla u Turskoj i u kontaktu smo sa lokalnim vlastima“, piše „Dejli mejl“.

Postavljanje trake oko želuca brzo izaziva osećaj sitosti čak i nakon uzimanja male količine hrane, ovaj osećaj se javlja usled istezanja zida želuca iznad trake i traje nekoliko sati. Ovakvim procedurama podvrgle su se i brojne poznate ličnosti.

Advertisement
Ostavi komentar

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

NAJČITANIJE