Connect with us

Magazin

SVI SU ZANEMELI KADA SU ČULI KOLIKO BEBA „NOSI“: Žena pokazala trudnički stomak (FOTO, VIDEO)

KAFE RS

Objavljeno

-

Foto: Printscreen

Tokom trudnoće, ženi se dešavaju mnogobrojne promene. Neke su vidljive, a druge su „unutrašnje“ i podrazumevaju česte mučnine, gađenje prema hrani, umor, pospanost…

Mišel se pohvalila na TikTok-u svojim trudničkim stomakom, a na veliko iznenađenje svih korisnika mreže ona ne nosi blizance, več jednu bebu.

Ovo nije ništa čudno, telo se drastično menja tokom trudnoće. Jedan od razloga većeg trudničkog stomaka je i koja je trudnoća po redu, a njoj je ovo četvrta beba. Mišel je udata i pored četvoro dece uspela je da se nastavi svoju karijeru kao frizerka.

Foto: Izvor: Printscreen/ TikTok/mrsleshley2016

Šta utiče na veličinu stomaka u trudnoći?

Veličina vašeg abdomena. Ako ste „visoka mama“ onda će beba imati dosta prostora za rast i vi ćete delovati mršavije. Ukoliko ste niži, prostor je manji.

Koja je trudnoća po redu

Ako vam je prva trudoća, to znači da se koža na stomaku nije pre rastezala, kao ni trbušni mišići.

Plodova voda

Količina plodove vode koja okružuje vašu bebu može da varira. Nivo se menja na svakih sat vremena. Dakle, svaka trudnoća je drugačija, a veličina stomaka zavisi i od plodove vode.

Načina držanja tela

Ako imate „uvučenu“ kičmu onda se smanjuje prostor karlice.

Bebina veličina

Naravno da veličina stomaka zavisi i od bebine veličine. Ako ste vaš partner i vi krupniji, verovatno će biti i vaša beba. Kolika će i beba biti zavisi i od redosleda rađanja, jer je svaka sledeća beba uglavnom je veća od svoje starije braće i sestara.

Advertisement
Ostavi komentar

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

NAJČITANIJE