Connect with us

Magazin

Samo promenite ove sitnice, privlačićete novac kao magnet

Avatar

Objavljeno

-

Prema feng šui verovanju postoje jednostavni rituali koji će pomoći da se novac prosto „lepi“ za vas. Koliko god da se vodimo mišlju da novac ne donosi sreću, moramo priznati da u našem svakodnevnom životu, on igra veoma veliku ulogu.

Prema Feng Šui filozofiji, da biste imali novac, morate ga voleti, jer kao što ni energija ne ide kod svakoga, novac neće otići onome ko ga prezire..

Ukoliko ste spremni da se obogatite, isprobajte ove jednostavne rituale:

Izaberite pravu boju

Ljubičasta, crvena i zelena boja podstiču energiju blagostanja u životnom prostoru. Jedan od načina da ovo postignete jeste da u staklenu činiju (postavljenu u jugoistočni deo stana) stavite neki poludragi kamen u ovim bojama – ljubičasti ametist, crveni karneol ili zeleni žad.

Druga opcija je da taj ćošak sobe obojite u neku od navedenih boja, ili je osvatlite lampom, takođe u tim bojama.

Zlatna ribica, prema ovom verovanju, zaista ispunjava želju

Nabavite akvarijum i 8 ribica. Prema feng šuiju, kombinacija od osam ribica zlatne ili narandžaste boje i jedne u crnoj boji ima moć da privuče bogatstvo. Broj 8 je prema kineskom verovanju, broj koji predstavlja blagostanje.

Para se na paru lepi

Ova izreka važi u ovom slučaju. Ukoliko u jugoistočnom delu stana držite činiju sa sitnišem ili čak lažne novčanice, to će pojačati pozitivne vibracije i pomoći u privlačenju novca.

Advertisement
Ostavi komentar

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

NAJČITANIJE