Connect with us

Magazin

Pila je sok od kiselih krastavaca nedelju dana: Evo šta joj se dogodilo

Avatar

Objavljeno

-

Prema rečima stručnjaka, sok od kiselog krastavca je bogat antioksidansima koji se bore protiv raka, sadrži vitamine A i E, dobar je za regulisanje digestivnog sistema, regulaciju nivoa šećera u krvi i osvežava dah.

Zato je jedna žena odlučila da pije po jednu čašu soka od kiselih krastavaca svaki dan, tokom čitave nedelje.

Evo šta se desilo:

1. dan

Trebalo joj je vremena da skupi hrabrost da popije svoju prvu čašicu. Bila je prijatno iznenađena ukusom – napitak je bio jak, ali je uglavnom preovladala so. Iako ima dosta sirćeta, nije bio previše kiseo.

2. dan

Drugog dana je imala menstrualne grčeve, pa se nadala da će sok pomoći. Do kraja dana grčevi su nestali.

3. dan

Sada joj je već postalo normalno da pije sok od krastavca. Posle posla otišla je na trening i bila je spremna da dobije grčeve. Bila je sigurna da će je ujutru sve boleti.

4. dan

Bila je prijatno iznenađena. Zahvaljujući soku od krastavca nije imala nikakve tegobe.

5. dan

Još uvek nije osetila nikakve efekte od napornog treninga. Sok je sada postao sasvim normalan i sastavni deo njenog dana.

6. dan

Uprkos tome što njen momak mrzi krastavce, nije mu bio problem da je poljubi. Još jedna prednost soka od krastavca – ne izaziva strašan zadah, iako specifično miriše.

7. dan

Bila je srećna što je njen mali eksperiment završen – ne zato što nije uživala, već zato što će ponovo da jede krastavce kao svi ’’normalni ljudi’’.

Rezultati

Ne može da kaže da li joj je sok od krastavca regulisao nivo šećera u krvi, borio se protiv slobodnih radikala u telu ili joj pomogao da smrša, ali je rešio njene probleme sa grčevima i lošim zadahom.

Advertisement
Ostavi komentar

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

NAJČITANIJE