Connect with us

Show

OVU VATRENU BRINETU JE OŽENIO ČOLA, LEPA JE KO SAN: Nikad se ne pojavljuje u javnosti, EVO kako izgleda FOTO

KAFE RS

Objavljeno

-

Zdravko Čolić, Foto: Dragana Udovičić

Supruga Zdravka Čolića uspela je ono što mnogim ženama nije pošlo za rukom


Deset godina je supruga Zdravka Čolića, Aleksandra Čolić, strpljvo čekala da je muzičar zaprosti, naposletku se i to dogodilo te je zaljubljeni par na prvi maj stao na ludi kamen.

Iz skladnog odnosa i velike ljubavi rodile su Una i Lara, Zdravkove i Aleksandrine ćerke koje su od prvog dana centar njihovog sveta.

Supruga Zdravka Čolića, koja je tokom zabavljanja sa muzičarem, studirala geografiju, po rođenju ćerki donela je odluku da karijeru ostavi po strani i posveti se njihovom odgoju.

foto: Nemanja Nikolić

Mnogima je neverovatno i to da je da je tokom svih prethodnih godina ona istrajala u odluci da se ne pojavljuje sa suprugom u javnosti, zbog čega dobar deo javnosti ni ne zna kako zapravo izgleda.

Supruga Zdravka Čolića pojavila se u jednom od njegovih spotova, tačnije ekranizaciji za pesmu „Tebe čuvam za kraj“ a kako se čak i tamo samo nazire njen lik, mnogi su ostali uskraćeni za njenu lepotu i šarm.

Upravo ta skromnost, odsustvo želje da bude u prvom planu, požrtvovanost porodici osvojila je svojevremeno muzičara koji je ranje o majci svoje dve mezimice govorio ovako:

– Aleksandra me je očarala svojom jednostavnošću i prvirženošću. Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Studirala je u Beogradu, pa smo nastavili da se viđamo, a vremenom smo započeli i vezu. Venčali smo se potpuno spontano za 1. maj. Svi su mislili da je skrivena kamera jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi pa je to bilo dža ili bu – ispričao je on svojevremeno.

Advertisement
Ostavi komentar

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

NAJČITANIJE