Connect with us

Magazin

Ovakve žene čine muškarce SREĆNIM: Ne radi se o izgledu ili lepoti – vrlo je JEDNOSTAVNO

Avatar

Objavljeno

-

Istraživači sa Univerziteta u Poljskoj otkrili su da muškarce čini srećnim ako žene vole njihov humor.

Najnovija istraživanja su potvrdila da su muškarci u vezama mnogo duhovitiji od žena. Cilj istraživanja bio je da se otkrije kakvu ulogu humor igra u odnosima. Što se tiče udvaranja, to može biti odličan pokazatelj da je potencijalni partner veoma inteligentan, ali i romantičan.

Šta je pokazalo ovo istraživanje?

Istraživači su uzeli uzorak od 149 parova koji su zajedno u proseku sedam godina. Onda su na osnovu različitih pitanja – koliko se često šale sa svojim partnerom, koliko se njihov partner zapravo šali ili koliko im je smešna njihova šala, otkrili ko je najduhovitiji u vezi. Rezultati su otkrili da su muškarci pričali više viceva nego žene, što je izmamilo osmeh na licima njihovih partnerki. Što se tiče vrste humora, koristili su uglavnom crni humor.

Takođe, najvažniji zaključak na kraju istraživanja bio je da su najsrećniji muškarci u vezama oni muškarci za koje žene priznaju da su zapravo smešniji od njih.

Kada se sve sabere, zaključak je da humor igra ključnu ulogu u dugim vezama. Šala, smeh i zdrav humor dodatno jačaju vezu između muškarca i žene i čine ih srećnim. Zato negujte dobru energiju i pozitivno raspoloženje!

Advertisement
Ostavi komentar

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

NAJČITANIJE