Connect with us

Style

OVAJ ČOVEK SA ESTRADE BIO JE ZALJUBLJEN U BILJANU JEVTIĆ PRE ACE ILIĆA: Voleo je njene PRIRODNE GRUDI

KAFE RS

Objavljeno

-

Aca Ilić i Biljana Jevtić, Foto: Damir Dervišagić

U mldosti su mngo muškarci čeznuli za pevačicom.


Biljana Jevtić važila je za jednu od lepših pevačica, te su mnogi bili zaljubljeni u nju, ali njeno srce je pripalo pevaču AcI Iliću.

Saša Popović je jedan od muškaraca sa estrade koji je gajio emocije prema popularnoj pevačici, međutim, Ilić ga je preduhitrio u nameri da zavede Biljanu.

Popović je jednom prilikom govorio o Jevtićevoj i šta ga je kod nje najviše privlačilo.

– Dok se nisam oženio Suzanom Jovanović, bio sam zaljubljen u Biljanu Jevtić. Kakva je ona riba bila! Pored toga što je bila dobra pevačica, bila je prelepa i imala je velike, prirodne grudi. To mi se uvek dopadalo kod nje. Sretao sam je na nastupima i družili smo se, ali među nama se nikada ništa nije desilo. E onda ju je preoteo Aca Ilić, koji se ubrzo i oženio njome. Pretekao me je! Ne znam šta je videla na njemu (smeh) – rekao je on svojevremeno.

Međutim, Bilja je istakla da ona prema Saši nikada nije gajila nežna osećanja.

– Lepo je kada je neko u nekog zaljubljen, ali moj suprug je taj koji je osvojio moje srce. Nikad nisam radila sa Sašom. Imali smo samo jedan susret, kada me je pokojna Rada Todorović Babić vodila na Brenin koncert da vidim kako izgleda. Tek sam počinjala i bila sam njen pulen. Tada sam prvi put videla Sašu. Nisam znala da sam mu se dopadala, ali to nije ružno. Nikada nisam obraćala pažnju na njega, a pogotovo na to kakav je frajer bio. Tvrdim samo da je divan drug i čovek prema meni, ali nisam ga nikad gledala na taj način. Čim sam počela karijeru 1983, upoznala sam Aleksandra i tada su za mene završene sve priče o frajerim. On ih je sve oterao i preduhitrio – rekla je pevačica za Kurir Stars.

Advertisement
Ostavi komentar

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

NAJČITANIJE