Connect with us

Zdravlje

Obula vunene čarape u koje je stavila beli luk i prespavala, ujutru se desilo čudo

Avatar

Objavljeno

-

Blogerka Dženifer Tompson je isprobala jedan trik sa belim lukom kako bi proverila njegovo dejstvo na organizam, a da ga ne okusi.

Ona je jedno veče pre odlaska u krevet obula vunene čarape u koje je prethodno stavila luk, i tako zaspala.

– Ne možete ništa da izgubite ako se odlučite da proverite ovu metodu – rekla je ona i dodala da se bukvalno preko noći oslobodila 90 posto simptoma alergije.

„Dobila je“ i kiselinu, a zatim je osetila toplotu u glavi. Desetak minuta nakon toga oči su počele da joj suze oči kao da je upravo seckala luk za ručak, a njen dečko osetio je ukus luka u ustima.

– Sve su to pokazatelji da se zaista nešto dešava u organizmu, kao i da su se različiti sastojci iz luka apsorbovali u organizam – rekla je Tomson.

Nakon samo jedne noći s lukom na stopalima rešila kašlja i kijanja koji su joj zadavali velike muke sa disanjem.

Ako stavite luk na stopala ublažićete simptome prehlade, virusa i groznice, a ono što je posebno zanimljivo jeste da će luk ukloniti neprijatne mirise i pročistiti krv, smatra ona.

Prema njenim rečima, simptomi alergije se nisu vratili.

Naime, luk je bogat supstancama koje sadrže sumpor, a koji pomažu da se telo oslobodi toksina, teških metala, naročito iz jetre.

Sadrži i jake antioksidanse koji deluju na holesterol, sprečavaju krvne ugruške, smanjuju simptome astme, hroničnog bronhitisa, pomaže u borbi protiv dijabetesa, ateroskleroze i infekcija.

Advertisement
Ostavi komentar

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

NAJČITANIJE