Connect with us

Magazin

Nova profesija: Brazilske “inspektorke vernosti” testiraju muževe

Avatar

Objavljeno

-

Brazilske inspektorke vernosti postale su veoma popularne na društvenim mrežama kao što su TikTok i Instagram.

Kako prenosi Odditycentral, to su obično mlade, atraktivne žene koje naplaćuju između 20 reala (4 dolara) i 150 reala (30 dolara) da testiraju vernost muškaraca svojim ženama  ili devojkama na društvenim mrežama, a zatim pruže dokaz svojim klijentima o vernosti ili nevernosti.

Testiranje obično uključuje približavanje im preko online društvenih mreža na primer WhatsApp-a, Vibera, i drugih društvenih aplikacija ili jednostavno pretvaranje da su njihove kontakte dobili od zajedničkog poznanika. One prave snimke razgovora sa svojim oznakama, kao i fotografije koje pošalju, a zatim ih sve predaju svojim partnerima kao dokaz njihove lojalnosti ili nedostatka.

Jedna od njih je i Nikoli, 22-godišnjakinja, upravo se porodila i bila je bez posla kada joj se prvi put obratila žena na Instagramu da testira vernost njenog muža. Upravo ovo prvo iskustvo navelo ju je da shvati da postoji stvarna potražnja za takvom (online) uslugom.

“Kontaktirala me je jedna žena na Instagramu i rekla da misli da sam veoma lepa i da sam tip njenog muža. Rekla je da je veoma sumnjičava prema njemu jer je već nekoliko puta varao, pa je htela da ga testiram da vidim da li će pasti na to.” priseća se Nikoli svojih početaka u ovom poslu. Nikoli se tada pretvarala da je greškom poslala poruku a zatim je započela razgovor koji je ubrzo doveo do razgovora o ličnom susretu. Snimila je snimke njihovih tekstova, poslala ih klijentu, koji joj je poslao velikodušnu nagradu za njenu nevolju.

Nikoli je ispričala svoje iskustvo na TikTok-u, a ubrzo su joj se obratile i druge žene sa sličnim zahtjevima. Danas zarađuje između 4.000 i 5.000 reala (800 i 1000 dolara) testirajući lojalnost muškaraca na mreži.

Advertisement
Ostavi komentar

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

NAJČITANIJE