Connect with us

Magazin

Ne trošite novac koji nemate: Ove stvari vam ne trebaju!

Avatar

Objavljeno

-

Šoping nekada može biti dobra terapija. Međutim, često nam se desi da preteramo, da se zanesemo, pa bacimo pare i na stvari koje nam, realno, i ne trebaju. Ovo su stvari koje vam, zaista, nisu neophodne.

Najnoviji uređaji – nema potrebe da kupujete najnovija tehnološka dostignuća, ako uređaji koje već imate savršeno rade. Trka sa tehnologijom je unapred izgubljena, jer su novi proizvodi skupi, pa jedino što postižete jeste bankrot. Takođe, kada kupujete novi telefon svake godine iznova i iznova sebi namećete posao prebacivanje svih podataka sa jednog na drugi urađaj, a onda to izgubi svoju čar.

Flaširana voda – dovoljno je da je kupite jednom i da je kasnije dopunjujete vodom sa česme. Hidratacija je veoma važna, ali učinak je isti. Kupujte flaširanu vodu baš ako ste zaboravili da je ponesete.

Srećke – igre na sreću su osmišljene kako biste vi gubili, tako da nema potrebe da bacate novac na njih. Ako baš ne možete bez njih, valjalo bi da porazgovarate sa nekim o tome, jer to nije nimalo jeftina igrica, a ujedno je i zavisnost kojom pokušavate da ispravite nešto čime niste zadovoljni.

Firmirana odeća i obuća – ne zavaravajte se da ćete biti primećeni zbog toga. Važnije je kako vam nešto stoji nego gde ste ga kupili. Takođe, važnije je da budete svoji, unikatni i da vam je udobno u onome što nosite.

GPS navigacija – danas svaki pametni telefon poseduje GPS uređaj, tako da nemate potrebu za posebnim aparatom. Iako vam moža deluje kao da je lakše koristiti GPS uređaj nego snalaziti se za volanom sa telefonom,  to fakat nije tačno, a sve što treba jeste da vam neko pokaže kako se to radi

Advertisement
Ostavi komentar

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

NAJČITANIJE