Connect with us

Zdravlje

Napitak jači od smrti: Ako želite da živite dugo, koristite ovu moćnu mešavinu (video)

Avatar

Objavljeno

-

Vitalij Ostrovski, poznati ruski iscjelitelj tvrdi da postoji kombinacija prirodnih lekova s kojima možemo živeti jako dugo. Kombinacija je mnogo, a jedna od najmoćnijih je, kaže – đumbir i crni kumin.

To je “lek od smrti” i on je jednostavan, kao što je i samo održavanje života vrlo jednostavno.

Da biste napravili ovaj sok, potrebno vam je da se ispune elementarni uslovi. Prvi, ulje od crnog kumina mora biti sa svim mikroelementima. Dakle, savetuje Ostrovski, kada kupujete ovo ulje, trebali bi da nađete ono koje ima talog. To će biti dovoljan znak da nije proceđeno u potpunosti i lišeno mikroelemenata. Naravno, mora biti hladno ceđeno.

– Ulje koje je rafinisano je neupotrebljivo, jer je u njemu ubijeno sve što je bilo živo. Ono ulje koje jeftino kupujemo (suncokretovo) je smrt za nas. Pa da, mnogo nas ima i ako nas smanje – biće manje gužve u autobusu i metrou – sarkastično kaže Ostrovski.

Kako se uzima?

Ako želite da živite bezbrižno, daleko od smrti, trebali bi da pijete ovakvu mešavinu tri puta dnevno, po jednu kašiku mesec dana.

Možete je uzimati i u etapama, dva puta godišnje po mesec dana svakodnevno, na proleće, recimo i na jesen, prenosi Stil.

Kako se priprema?

Đumbir treba da bude organski. Ove dve prirodne stvari se sjedine. Đumbir se izrenda pa procedi i pomeša se u istom odnosu s uljem od crnog kumina.

Ako želite da živite “večno” – onda pijte ovaj napitak svakodnevno.

Zašto je ovaj napitak jači od smrti?

Vitalij Ostrovski odgovara:

– Zato što on drži zdravim i u pripravnosti žučnu kesu, a ako je žučna kesa zdrava, sve je zdravo. Nema nijedne bolesti i nema karcinoma. Creva se svakodnevno ovim napitkom čiste od raznih parazita i organizam je zdrav i sposoban da dugo traje.

Kako uklanja sede?

On nije moćan samo za unutrašnji red i zdravlje. Kada hoćete da se rešite sedih, Ostrovski kaže da bi trebalo trljati kožu glave uz dlaku i niz dlaku po 500 puta.

– To je stari kineski recept koji sam čuo od mojih budističkih prijatelja – kaže on.

Prava kombinacija

Svoje savete za zdravlje Vitalij Ostrovski nikada ne nameće. Uvek kaže da on radi tako i da to njemu godi, a mi sami treba da pokušamo da saznamo šta nama godi i napravimo pravu kombinaciju za nas.

Đumbir ima moć da utiče na folikule dlake, a crni kumin pospešuje rast i ubija štetne mikroorganizme.

Ako ste već napravili ovaj moćni sok, onda ga upotrebite i za masažu nosa, lica, delomično i unutra, u nozdrvama.

– Tako ćete očistiti vaš nos i prvi deo sistema za disanje, gde je udar nepoželjnih gostiju najjači – kaže Ostrovski.

Posle toga, nos bi iznutra trebalo namazati s malo ulja od matičnjaka i vazelina. Ako to redovno radite – nikada nećete “fasovati” virus, grip ili druge neprijatelje koje ulaze u naš “svemir” kroz nos.

– Sami odlučite šta je najbolje za vas. Ja vam prenosim samo što meni godi. Pokušajte i vi – i budite hrabri i nikoga se ne bojte. Nikog, jer je strah najveći naš neprijatelj – poručuje Ostrovski.

Advertisement
Ostavi komentar

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

NAJČITANIJE