Connect with us

Magazin

Brak vam je u krizi? Evo kako da se zbližite sa partnerom i ponovo probudite ljubav i strast

Avatar

Objavljeno

-

Da biste se ponovo povezali sa partnerom, jednostavno im postavite sledeća pitanja:

1. Kada sam te poslednji put nasmejao?

Ako se zajedno prisećate jedne zaista smešne situacije, posebno ako je to vaše zajedničko iskustvo, to će vam vratiti u život dobar osećaj. Pokrenite dobre vibracije i smejte se zajedno.

2. Koji je tvoj omiljeni praznik na koji smo zajedno otišli?

Ljubav je međusobna podrška i pomoć, posebno u teškim trenucima, ali magija i strast su neophodni da se vaš odnos ne bi pretvorio u prijateljstvo. Razgovor o zajedničkom putovanju može vas podstaći da zajedno krenete u novu avanturu.

3. Koja je tvoja omiljena tajna seksualna fantazija?

Podelite svoje želje i fantazije sa svojim partnerom. Pričajte potpuno iskreno, pokažite im da ste otvoreni za isprobavanje novih stvari, ali slobodno im recite kad vam se nešto ne sviđa. Onda pretvorite reči u dela.

4. Postoji li bolji način da govorim jezikom ljubavi?

Najčešće se dešava da ljubav iskazujete na način na koji najviše volite da je primite. Imajte na umu da se jezik ljubavi može menjati tokom godina kako vam se život menja, pa nije loše da se ponekad vratite na ovu temu.

5. Kada mi se osećaš najbližom?

Ovo pitanje vam može pružiti najznačajniji uvid u vaš odnos. Tako ćete saznati kada su sa vama najemotivnije povezani, a to je važno jer je emotivna povezanost ključ dugoročne i uspešne veze.

Advertisement
Ostavi komentar

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

NAJČITANIJE