Connect with us

Magazin

Ako nosite ove stvari u torbi odmah ih izbacite, privlače bedu i siromaštvo

Avatar

Objavljeno

-

Torba i novčanik su izuzetno važni za energiju, a veruje se da ono što nosite u torbi može uticati na vašu energiju i razvoj sudbine. Zavirite u svoju torbu.

Šta se u njoj nalazi? Feng šui stručnjaci upozoravaju da određene stvari nikako ne treba nositi u torbi.

Morate da izbacite sve nepotrebno, jer to privlači prepreke na životnom putu. Nepotrebne stvari kradu energiju i donose haos. Sve što vam više nije potrebno izbacite iz torbe, a haos sredite tako što ćete rasporediti stvari po pregradama. Veruje se da će vam red doneti olakšano donošenje odluka.

Razbacan novac nikako ne treba držati u torbi, već ga treba čuvati isključivo u novčaniku. Feng šui označava da novac razbacan po torbi privlači siromaštvo, nedostatak finansija i postavlja energetske blokade na putu razvoja.

Takođe, mnogi ljudi nose u torbi stare račune. To vas vraća u prošlost, privlači opterećenje i nedostatak novca. Ovo označava da sa sobom simbolično nosite stare probleme i nepotrebne brige, živite u prošlosti.

Torba mora biti čvrsta – ovo je znak sreće i pouzdane zaštite. Uredna torba donosi harmoniju i čuva sklad, a veruje se da poslovna torba treba da bude sređena,visoko kvalitetna i izdržljiva. Ona simbolično predstavlja vašu kesu sa novcem. Simbol je finansijskog blagostanja.

Feng šui stručnjaci takođe ističu da torba ne sme da bude preteška , jer to simbolizuje brige i opterećenja. Smatra se da ne treba držati torbu na podu, jer se veruje da to privlači siromaštvo. Potrebno je svuda i u svemu postaviti urednost, mir, sklad i čistotu, pa se postarajte da vaša torba bude sređena i organizovana.

Advertisement
Ostavi komentar

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

NAJČITANIJE